Verdien net als Ron jouw hypotheekkosten terug bij WelBijWim

Je hypotheekkosten terugverdienen? Het kan WelBijWim! Dat weet Rolf als geen ander. Na een goede ervaring met WelBijWim spoorde Ron zijn familie, vrienden en kennissen aan om hun hypotheek af te sluiten bij WelBijWim. Dit leverde hem een cadeaubon ter waarde van €100,- op die hij kan inleveren bij één van de lokale ondernemers uit Bunschoten-Spakenburg. Benieuwd geworden naar zijn ervaring met WelBijWim? En hoe ook jij jouw hypotheekkosten terugverdient? Ron vertelt je er alles over in dit interview.

Einde rentevaste periode

Toen het einde van de rentevaste periode van de hypotheek van de woning van Ron en zijn vrouw in zicht was, moesten zij een ‘nieuwe’ rentevaste periode aangaan. Hiervoor kregen zij een aanbod van hun -toenmalige- geldverstrekker. Maar was dat ook de beste optie? “Het leek ons beter om hierover met een extern persoon van gedachten te wisselen en advies op te vragen”, vertelt Ron.

Menselijk contact

Zo kwamen zij bij WelBijWim terecht. “Mijn vrouw heeft in het verleden samen met Wim gewerkt bij de Rabobank en wist daarom dat hij ons goed kon adviseren. Daarnaast vertrouwden wij hem en heb je bij WelBijWim ook nog menselijk contact in plaats van digitaal, zoals dat bij de meeste banken gaat. Dat vonden wij persoonlijk fijner”, vervolgt Ron.

Wat bij de bank niet kon, kon wel bij Wim

De samenwerking met WelBijWim is dan ook goed verlopen. “Wat bij de bank niet kon, kon wel bij Wim. Het aangaan van een nieuwe rentevaste periode duurde een maand langer dan verwacht, omdat ik een eigen bedrijf heb, en daar wilde onze toenmalige geldverstrekker niet aan meewerken. Wim wel. Op advies van hem hebben we onze rentevaste periode met een jaar verlengd en zijn we zowel met onze woning als recreatiewoning overgestapt naar een andere geldverstrekker die het beste aansloot op onze wensen”, vertelt Ron.

Goede ervaring wordt beloond

“Dankzij die goede ervaring, vertel ik iedereen die een hypotheek wil af- of oversluiten dat zij bij WelBijWim aan het juiste adres zijn. En dat wordt beloond”, vertelt Ron. “Nadat ik een stel had geadviseerd om hun hypotheek af te sluiten bij WelBijWim en zij dat daadwerkelijk hadden gedaan, stond diezelfde avond Wim bij ons op de stoep. Hij leek op Gaston van de Postcodeloterij”, vervolgt hij lachend. “Hij overhandigde ons namelijk een cadeaubon ter waarde van €100,-, die ik kan inleveren bij één van de lokale ondernemers uit Bunschoten-Spakenburg. Waar ik die cadeaubon ga uitgeven? Dat is nog de vraag. Maar die wordt zeker goed besteed.”

Heb jij ook een goede ervaring gehad met WelBijWim én wil jij jouw hypotheekkosten terugverdienen? Vertel dit dan door aan al je vrienden, familie en kennissen en ontvang ook een cadeaubon ter waarde van €100,-. Hoe dat werkt? Jij wordt beloond wanneer iemand via jou bij ons zijn of haar hypotheek afsluit. Ben je benieuwd naar meer informatie? Neem dan hier contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort je hypotheekkosten terugverdiend!

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Miquel: WelBijWim neemt je als ondernemer én starter écht bij de hand

In eerste instantie gingen Miquel en zijn vriendin naar WelBijWim voor een financiële check. Zij hadden zich namelijk ingeschreven voor een nieuwbouwwoning in Bunschoten-Spakenburg en waren benieuwd naar hun financiële mogelijkheden. Tot hun verrassing werden zij uitgeloot. Dit dwong hen om snel te handelen, dus besloten ze de hulp van WelBijWim in te schakelen.

WelBijWim

De mogelijkheden voor doorstromers op de woningmarkt

Naast veel veranderingen zijn er ook genoeg mogelijkheden voor doorstromers op de woningmarkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw huidige rente mee te nemen in je nieuwe hypotheek. Wij vertellen je er meer over!

WelBijWim

Freek: WelBijWim geeft helder en transparant hypotheekadvies

Freek Poort en zijn vrouw besloten om kleiner te gaan wonen. Voor het kopen van een nieuwe, kleinere woning wilden zij hun hypotheek omzetten. Omdat zij hiervoor zelf niet voldoende kennis hadden, schakelden zij de hulp van hypotheekadviseur WelBijWim in.  

WelBijWim

Veranderingen op de woningmarkt in 2023: waar moet ik als starter op letten?

In 2023 vinden er een aantal veranderingen plaats voor jou als starters op de woningmarkt. Benieuwd welke? Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog