WelBijWim opent nieuwe vestiging in Zeewolde

Rik regelt het WelBijWim

Goed nieuws: WelBijWim breidt uit! En wel naar Zeewolde. Sinds 3 juli zijn we namelijk ook aan de andere kant van het meer te vinden, samen met Flevo Makelaars. Zo kunnen we onze klanten in Zeewolde het totaalplaatje bieden: van hypotheekadvies tot de bijbehorende verzekeringen én alles wat je wilt weten over het verkopen of aankopen van een woning. Onze Rik is het gezicht van WelBijWim Zeewolde: hoog tijd om hem aan je voor te stellen.

Rik regelt het!

Na zijn studie rechten aan de universiteit in Utrecht en het behalen van de voorgeschreven Wft-diploma’s (Wet op financieel toezicht) is Rik vorig jaar bij WelBijWim begonnen als medewerker binnendienst. Door steeds vaker bij klantgesprekken te zitten en adviestrajecten zelfstandig op te pakken, begon het bij Rik toch te kriebelen om meer zijn eigen ding te kunnen doen. Rik: “De meeste voldoening haal ik uit het oplossen van cases voor onze klanten. Of het nu gaat om het berekenen van de maximale leencapaciteit of het vinden van de juiste bijbehorende verzekeringen voor onze klanten: iedere case is uniek. Ik spreek veel verschillende mensen en kan de hypotheekwereld -die vaak als ingewikkeld wordt gezien- voor hen begrijpelijk maken. Plus het feit dat ik vaak goed nieuws mag overbrengen. Bijvoorbeeld dat de financiering rond is, zodat mensen hun droomhuis kunnen kopen of dat we de maandlasten aanzienlijk kunnen verlagen door de hypotheek over te sluiten. Dat maakt mijn werk als hypotheekadviseur zo leuk en divers. En nu krijg ik dus de kans om mijn opgedane kennis in praktijk te brengen als het gezicht van WelBijWim Zeewolde. Een mooie kans die ik met beide handen aangrijp.”

Twee-onder-één-kap met Flevo Makelaars

Rik verhuist niet alleen naar Zeewolde. Flevo Makelaars verhuist met hem mee naar het Raadhuisplein. Rik: “De directeur van Flevo Makelaars, Hans van Dijk, ging zich vestigen in dit pand en wilde ons er graag bij als hypotheekadviseur. Zodat klanten voor de aan- of verkoop van hun woning én de financiering ervan bij één pand naar binnen kunnen wandelen. Nu is Zeewolde nog een relatief nieuwe gemeente en er wordt op dit moment veel gebouwd, dus wij zagen het zeker als een mooie kans om onze diensten ook in Flevoland aan te gaan bieden. Samen met Sharon van Flevo Makelaars ga ik daarin de kar trekken. En omdat Sharon de markt in Zeewolde en Almere ook goed kent, kunnen we snel schakelen en gebruikmaken van elkaars expertises.”

Hypotheekadvies Zeewolde

Ook in Zeewolde staat WelBijWim voor altijd eerlijk, goedverzorgd hypotheekadvies. Doordat we onafhankelijk zijn garanderen we dat jij de meest voordelige en beste hypotheek krijgt voor jouw situatie. Met onze ruime ervaring en moderne werkwijze weten onze adviseurs precies wat bij jou past én staan we altijd voor je klaar.

Rik: “En daar komt onze Spakenburgse mentaliteit ook om de hoek kijken. We gaan namelijk direct aan de slag als een klant bij ons binnenloopt. Zo zorgen we ervoor dat alles snel en soepel verloopt, zonder dat de klant er omkijken naar heeft. Waar je bij anderen nog weleens hoort ‘dat gaat ons niet lukken binnen zo’n korte tijd’, gaan wij bij WelBijWim -of in Zeewolde WelBijRik- wel de uitdaging aan. We denken vanaf het eerste moment mee met onze klanten en zijn altijd bereikbaar. Dat noemen we oprecht betrokken. Dus of je nu starter bent, gaat verbouwen of verhuizen of je wilt je hypotheek oversluiten: ik vind het prachtig om voor jou de beste voorwaarden te krijgen bij het afsluiten van een hypotheek. Loop je een keer bij ons binnen? We zijn vanaf 3 juli aan Raadshuisplein 15 in Zeewolde te vinden.”

Bij WelBijWim adviseren wij je graag over jouw hypotheek. We vertellen je hoeveel je precies kunt lenen en wat in jouw situatie de beste mogelijkheden zijn. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Overwaarde; móet je dat in je nieuwe huis steken?

Overwaarde: wat is het en wat kan je ermee? WelBijWim deelt tien dingen die jij kunt doen met de overwaarde van je koopwoning.

WelBijWim

Joeri: “Hypotheekadvies verliep soepel en snel bij WelBijWim”

WelBijWim is volgens onze tevreden klant Joeri altijd eerlijk én altijd bereikbaar. Waarom hij ons hypotheekadvies zo ervaart? Dat lees je hier.

WelBijWim

André: “Wat bij de bank niet kon, lukte wel bij Wim”

André Laseur en zijn vriendin gingen voor eerlijk hypotheekadvies naar WelBijWim in Bunschoten-Spakenburg. Hun ervaringen lees je op onze website.

Wat anderen zeggen

WelBijWim neemt de tijd voor je. Je bent geen nummer, maar een klant die zeer goed geholpen wordt. Je kunt ze altijd goed bereiken en zij bellen ook direct als er nieuws is. Ze leggen alles duidelijk uit en zijn eerlijk over de mogelijkheden. Zo regelen ze de perfecte hypotheek op basis van jouw wensen.

- Christiaan Keizer