Over
WelBijWim

en het team

Wij zijn onafhankelijke en betrokken adviseurs die jou altijd eerlijk en goedverzorgd hypotheekadvies geven. Wij begrijpen dat het kopen van een nieuwe woning een heel belangrijk moment is. Daarom gaan we tot het uiterste voor je. We zijn eerlijk over de mogelijkheden, altijd bereikbaar én staan naast je als het even tegenzit.

Wim Muijs

Eigenaar / Financieel Adviseur

Mail onswim@welbijwim.nlNeem contact op06- 11 43 21 24

Erwin Kitselaar

Financieel Adviseur

Mail onserwin@welbijwim.nlNeem contact op06- 24 56 57 68

Rik Muijs

Financieel Adviseur

Mail onsrik@welbijwim.nlNeem contact op06-34 34 14 16

Eerlijk Hypotheekadvies

Onafhankelijk

De beste voorwaarden voor jouw hypotheek? Doordat we onafhankelijk zijn maken we die belofte altijd waar. Omdat we onafhankelijk zijn hebben we de vrijheid om het maximale resultaat voor jou te behalen. Samen bespreken we alle opties én afwegingen. Zo benutten we onze kennis, ervaring en ons betrouwbare netwerk voor het realiseren van jouw droom.

Oprecht betrokken

Tijdens de aankoop van een huis zijn er mooie, maar ook best spannende momenten. Daarom kun je altijd bij ons terecht met vragen. We luisteren goed en nemen je alle zorgen uit handen. Is er toch onduidelijkheid? Dan zoeken we dat voor je uit. Door de goede banden met onze partners kunnen we snel kunnen schakelen én zet iedereen een extra stap. We weten namelijk wat dat voor jou betekent.

Oplossingsgericht

Wij geloven in een eerlijke hypotheek voor iedereen. Wij gaan dan ook zover als nodig is om dat doel te bereiken. Want waar een wil is, is een weg. Vertrouwen speelt daarin een hoofdrol. Daarom zijn we eerlijk en duidelijk en dat verwachten we ook van jou. Zo gaan we samen voor jouw ideale hypotheek.