Nieuws

WelBijWim

Terugblikken en vooruitkijken met Wim Muijs

In dit interview blikken we samen met Wim Muijs, eigenaar WelBijWim, terug op afgelopen jaar en kijken we vooruit naar 2022. Zijn verhaal lees je in dit blog.

WelBijWim

Een hypotheek afsluiten zonder vast contract: dit zijn de mogelijkheden

Heb je een tijdelijk contract of ben je flexwerker of zzp’er? Dan is er meer mogelijk dan je denkt bij de aanvraag van je hypotheek. WelBijWim deelt de mogelijkheden in deze blog.

WelBijWim

Overwaarde; móet je dat in je nieuwe huis steken?

Overwaarde: wat is het en wat kan je ermee? WelBijWim deelt tien dingen die jij kunt doen met de overwaarde van je koopwoning.

WelBijWim

Joeri: “Hypotheekadvies verliep soepel en snel bij WelBijWim”

WelBijWim is volgens onze tevreden klant Joeri altijd eerlijk én altijd bereikbaar. Waarom hij ons hypotheekadvies zo ervaart? Dat lees je hier.

WelBijWim

André: “Wat bij de bank niet kon, lukte wel bij Wim”

André Laseur en zijn vriendin gingen voor eerlijk hypotheekadvies naar WelBijWim in Bunschoten-Spakenburg. Hun ervaringen lees je op onze website.

WelBijWim

Vijf redenen om nu je hypotheek over te sluiten

Je hypotheek oversluiten verstandig? WelBijWim deelt in deze blog vijf redenen waarom het juist nu interessant kan zijn om je hypotheek over te sluiten.

WelBijWim

“Een prachtig huis in Utrecht, voor de prijs van een klein flatje!”

In een groot huis in Utrecht wonen voor de prijs van een flatje? Dankzij het oversluiten van de hypotheek en de samenwerking met WelBijWim is het Frits van Balveren gelukt.

WelBijWim

Je hypotheek oversluiten; iets voor jou?

De rente is historisch laag, dus misschien is dit wel hét moment om je hypotheek over te sluiten. In deze blog bespreekt WelBijWim de voor- en nadelen van oversluiten.

WelBijWim

Familie van de Groep: “Eerlijk en snel hypotheekadvies dankzij korte communicatielijnen”

Familie van de Groep: “Hypotheekadvies is niet aan een plaats gebonden. Dus toen onze makelaar WelBijWim adviseerde, zijn wij na een prettig kennismakingsgesprek op kantoor en wat vergelijkingswerk op internet met WelBijWim in zee gegaan.”

WelBijWim

Een betere woning voor een lagere hypotheek? Met WelBijWim is het mogelijk!

Jos vertelt over zijn ervaringen met WelBijWim. Hij heeft nu een mooier appartement voor een lagere hypotheek. Hoe dat kan? Je leest het in onze nieuwste blog.

WelBijWim

Als starter een hypotheek afsluiten? Dit moet je weten

Bij het kopen van je eerste huis komt er veel op je af. WelBijWim legt in deze blog uit wat je moet weten wanneer je als starter een hypotheek afsluit.

WelBijWim

Kennis van zaken, snel handelen en humor: de ideale mix voor een hypotheekadviseur

In deze klantreferentie vertelt Jeffrey uit Bunschoten-Spakenburg over zijn ervaring met het afsluiten van een hypotheek met bankgarantie bij WelBijWim.

WelBijWim

WelBijWim is voor Sjaak van den Hoogen een hypotheekadviseur die écht met je meedenkt en het afsluiten van een hypotheek makkelijk maakt

Sjaak van den Hoogen en zijn vriendin Paulina sloten dit jaar een hypotheek af bij WelBijWim. In dit klantinterview vertelt Sjaak over zijn ervaringen met de hypotheekadviseur.

WelBijWim

De overwaarde van je woning als extra pensioenpotje, zónder extra lasten

Wat zijn de mogelijkheden als je de overwaarde van je woning wilt benutten, maar je woning nog niet wilt verkopen? Bijvoorbeeld als aanvulling op je pensioen? In deze blog leggen we het je uit.

WelBijWim

WelBijWim: eerlijk hypotheekadvies voor iedereen

Bij WelBijWim geloven we in eerlijk hypotheekadvies. We zijn eerlijk over de mogelijkheden, altijd bereikbaar én staan naast je als het even tegenzit. Lees er alles over in onze blog.

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog