Eerlijk advies
over Verzekeringen

WelBijWim

Verzekeringen

De verzekering die bij je past, door eerlijk advies

Als onafhankelijke adviseur helpen wij je met het vinden van de verzekering die het best bij je past. En natuurlijk tegen de beste voorwaarden. Want er zijn veel maatschappijen, verzekeringen en nog veel meer voorwaarden. Dus is het belangrijk om goed helder te hebben wat dat inhoudelijk betekent. Daarom helpen we je met het bepalen van je wensen en geven we advies over wat je echt nodig hebt. Je hebt namelijk niets aan een verzekering waarop je geen beroep kunt doen als je schade hebt. Tegelijkertijd heb je niets aan allerlei opties die je nooit gebruikt. Dus zoeken we precies uit wat goed bij jou past.

Verzekeringen voor wonen, aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Wij helpen je met het vinden van de juiste verzekering voor iedere vraag. Woonhuis en inboedel? Rechtsbijstand? Aansprakelijkheid? Als onafhankelijke adviseur geven we eerlijk en objectief advies over verzekering en verzekeringsmaatschappij die het best aansluit bij jouw wensen.

Daarom werken wij samen met CMC Verzekeringen. CMC Verzekeringen is een professioneel en onafhankelijk adviesbureau op het gebied van verzekeringen, pensioenen en andere financiële vraagstukken. Zij adviseren in verzekeringsoplossingen voor particulieren, MKB’ers, DGA of eigenaren. En zij denken net als ons denken niet in problemen, maar oplossingen.

Meer weten over ons verzekeringsadvies?

Wat anderen zeggen

Ik heb ook wel eens bij een financieel adviseur gezeten en dan dacht ik ‘waar hebben ze het over?’. Dat had ik nu totaal niet. Als we toch nog vragen hadden, konden we die altijd stellen. Iedere keer als de hypotheek nu wordt afgeschreven denk ik even aan Wim. Hoe goed het geregeld is en hoe fijn het is dat we wat meer geld overhouden

- Jos Voskuilen