Eerlijk advies
over Verzekeringen

WelBijWim

Verzekeringen

De verzekering die bij je past, door eerlijk advies

Als onafhankelijke adviseur helpen wij je met het vinden van de verzekering die het best bij je past. En natuurlijk tegen de beste voorwaarden. Want er zijn veel maatschappijen, verzekeringen en nog veel meer voorwaarden. Dus is het belangrijk om goed helder te hebben wat dat inhoudelijk betekent. Daarom helpen we je met het bepalen van je wensen en geven we advies over wat je echt nodig hebt. Je hebt namelijk niets aan een verzekering waarop je geen beroep kunt doen als je schade hebt. Tegelijkertijd heb je niets aan allerlei opties die je nooit gebruikt. Dus zoeken we precies uit wat goed bij jou past.

Verzekeringen voor wonen, aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Wij helpen je met het vinden van de juiste verzekering voor iedere vraag. Woonhuis en inboedel? Rechtsbijstand? Aansprakelijkheid? Als onafhankelijke adviseur geven we eerlijk en objectief advies over verzekering en verzekeringsmaatschappij die het best aansluit bij jouw wensen.

Meer weten over ons verzekeringsadvies?

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog