Senioren

WelBijWim

Senioren

Ben je 62 jaar of ouder? En is jouw huis meer waard dan je hypotheek? Dan kun je jouw overwaarde verzilveren in een Overwaarde Hypotheek. En dat zonder te verhuizen! Met de Overwaarde Hypotheek neem je (een deel van) jouw overwaarde op als aanvulling op je pensioen. Wellicht wil je iets meer te besteden hebben, je woning (duurzaam) verbouwen of je (klein)kinderen financieel steunen. Zo geniet je optimaal van je pensioen.

De voordelen van de Overwaarde Hypotheek? Je hoeft niet te verhuizen om jouw overwaarde te benutten, je bepaalt zelf waar je het geld aan uitgeeft en de rente wordt opgeteld bij de hypotheekschuld, zonder dat jouw maandelijkse lasten omhooggaan.

Heb je vragen over de Overwaarde Hypotheek of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een adviesgesprek vertellen wij je er graag meer over.

Neem contact op

Liever direct contact met Wim?

WelBijWim

Broerswetering 10a

3752 AM

Bunschoten-Spakenburg

Wat anderen zeggen

Ik ben heel tevreden over het snelle handelen van WelBijWim. Elk advies dat ze geven is reƫel. Of het nu gaat over duokoop, het oversluiten van je hypotheek of het maken van een financieel plan voor de toekomst. WelBijWim maakt geen beloftes die ze niet waar kunnen maken en dat vind ik heel fijn

- Frits van Balveren