Het financieren van jouw duurzame woning

WelBijWim

Het financieren van jouw duurzame woning

Je kan er vandaag de dag niet meer om heen: verduurzamen. Misschien dacht je er al eens over na, maar heb je geen idee welke mogelijkheden er zijn en hoe je dit kunt doorvoeren in je eigen woning. Misschien is het zinvol om je huidige hypotheek te verhogen, een bouwdepot aan te vragen of de overwaarde van je woning in te zetten. Als onafhankelijk adviseur helpen wij jou graag met het financieren van het verduurzamen van jouw woning. Het oversluiten van je huidige hypotheek kan in sommige gevallen ook een optie zijn.

Tijdens een inventarisatiegesprek met WelBijWim bespreken we de mogelijkheden en vergelijken de financieringsopties. Op basis daarvan adviseren wij wat het beste bij jouw situatie past.

Benieuwd?

Plan een gesprek

Liever direct contact met Wim?

WelBijWim

Broerswetering 10a

3752 AM

Bunschoten-Spakenburg

Wat anderen zeggen

Ik ben heel tevreden over het snelle handelen van WelBijWim. Elk advies dat ze geven is reƫel. Of het nu gaat over duokoop, het oversluiten van je hypotheek of het maken van een financieel plan voor de toekomst. WelBijWim maakt geen beloftes die ze niet waar kunnen maken en dat vind ik heel fijn

- Frits van Balveren