Hélène: WelBijWim doet meer moeite dan andere hypotheekadviseurs

Hélène was samen met haar man al bij verschillende hypotheekadviseurs geweest om hun hypotheek te veranderen, maar dat wilde niet slagen. Totdat ze met WelBijWim in contact kwam. “Ik had bij ons in de buurt een auto van WelBijWim zien staan en werd nieuwsgierig. Ik heb Wim toen gelijk gemaild”, vertelt Hélène.

Wat de aanleiding was om hun hypotheek te veranderen? Hélène vertelt er alles over in dit interview.

Hypotheek verhogen of omzetten

“Wij wilden heel graag ons huis verduurzamen door middel van zonnepanelen en het isoleren van de schuur. Daarnaast wilden we onze tuin en schuur aanpakken. Om die reden wilden wij onze hypotheek verhogen of omzetten”, vertelt Hélène. “Maar geen enkele hypotheekadviseur kon ons hierbij helpen. Ze vertelden ons allemaal dat het ons niet ging lukken”, vervolgt ze.

Binnen vier maanden hypotheek omgezet

Maar bij WelBijWim lukte dat wel. Hoe? “Omdat Wim meer moeite voor ons deed dan andere hypotheekadviseurs. Nadat ik Wim had gemaild, werd ik binnen één dag al teruggebeld. We hebben toen gelijk een afspraak gemaakt om langs te komen bij Wim”, vertelt Hélène. Hoe dat verliep? Ze vervolgt: “In dat gesprek adviseerde hij ons om onze hypotheek om te zetten naar een nieuwe hypotheek. Dat hebben we gedaan. Daarbij hebben we nog flinke mazzel gehad met de rente, want die was toen nog laag. Uiteindelijk was alles binnen vier maanden geregeld.”

Bij Wim kan het Wel

Inmiddels zijn de eerste aanpassingen in het huis doorgevoerd en kijkt ze met een zeer tevreden gevoel terug op de samenwerking met WelBijWim. “In twee woorden: helemaal top! Na al die jaren bezig te zijn geweest om onze hypotheek om te zetten, is het bij WelBijWim wél gelukt. Ik raad WelBijWim dan ook zeker aan binnen mijn familie- en vriendenkring. Zij doen namelijk meer moeite voor je dan andere hypotheekadviseurs. Dat merk je al in de manier van communiceren. Onafhankelijk, oprecht betrokken en oplossingsgericht!”

Ben jij op zoek naar eerlijk hypotheekadvies? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of het stellen van een specifieke vraag. Wij laten je graag zien dat we tot het uiterste gaan voor het beste resultaat!

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Freek: WelBijWim geeft helder en transparant hypotheekadvies

Freek Poort en zijn vrouw besloten om kleiner te gaan wonen. Voor het kopen van een nieuwe, kleinere woning wilden zij hun hypotheek omzetten. Omdat zij hiervoor zelf niet voldoende kennis hadden, schakelden zij de hulp van hypotheekadviseur WelBijWim in.  

WelBijWim

Veranderingen op de woningmarkt in 2023: waar moet ik als starter op letten?

In 2023 vinden er een aantal veranderingen plaats voor jou als starters op de woningmarkt. Benieuwd welke? Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

WelBijWim

Overwaarde op mijn woning: wat is het en wat kan ik ermee?

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen flink gestegen. Hierdoor hebben veel mensen een overwaarde op hun koopwoning. Wat dat betekent? Wij vertellen je er meer over in dit blog. Lees het hier!

WelBijWim

Verdien net als Ron jouw hypotheekkosten terug bij WelBijWim

Je hypotheekkosten terugverdienen? Het kan WelBijWim! Dat weet Rolf als geen ander. Zijn goede ervaring met WelBijWim leverde hem een cadeaubon ter waarde van €100,- op. Benieuwd hoe? Hij vertelt je er alles over!

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog