Dave: oversluiten hypotheek verliep snel en goed dankzij WelBijWim

Twintig jaar geleden sloten Dave en zijn vrouw hun hypotheek af. Maar in die tijd is er een hoop veranderd. Op advies van tafeltennisvriend én financieel adviseur bij WelBijWim, Erwin Kitselaar, nam Dave daarom contact op met WelBijWim om de hypotheek tegen het licht te houden. Benieuwd hoe de samenwerking rondom het oversluiten van hun hypotheek verliep? In dit interview vertelt Dave er alles over.

Stijgende hypotheekrente

Waarom besloot je na twintig jaar opnieuw naar de hypotheek te kijken? “Ik tafeltennis met Erwin en die praat altijd vol enthousiasme over zijn werk. Toen de hypotheekrente op het punt stond te worden verhoogd, hebben we het gehad over het oversluiten van de hypotheek. Daar kozen veel mensen toen voor. Als ik dat ook wilde doen, was daar nu het moment voor. Zodoende nam ik contact op met WelBijWim”, vertelt Dave.

Overzichtelijk, duidelijk én goede beoordelingen

De reden dat Dave voor WelBijWim koos? Dave vertelt: “Nadat Erwin mij dit adviseerde, nam ik een kijkje op de website. Ik zag gelijk dat die goed in elkaar stak. Overzichtelijk, duidelijke informatie én goede beoordelingen. Dat laatste was de doorslaggevende factor voor mij. En omdat Erwin een vriend van mij is, vertrouwde ik er ook op dat het goed zou gaan.” En dat bleek te kloppen. “Mijn ervaring met WelBijWim is erg goed. Afspraken komen ze keurig na, je mag altijd je vragen stellen en bellen je altijd terug. Ook geven ze een goede terugkoppeling wanneer ze bijvoorbeeld contact met de bank hebben gehad. Dat vond ik erg fijn.”

WelBijWim denkt met je mee

WelBijWim staat voor ‘onafhankelijk, oprecht betrokken en oplossingsgericht’. Of WelBijWim dat ook waarmaakt volgens Dave? “Zeker. Ze denken echt met je mee. Ze zoeken goed uit welke bank past bij jouw mogelijkheden en adviseren niet zomaar een bank omdat zij daar toevallig al jarenlang contact mee hebben.”

“Al met al raad ik WelBijWim zeker aan binnen mijn vrienden- en familiekring. Alles wordt snel én goed geregeld. Binnen twee maanden was onze hypotheek al overgesloten. Dit had eigenlijk nog sneller gekund, maar door de drukte bij ons notariskantoor liep het wat vertraging op. Wij zijn ontzettend tevreden”, vertelt Dave.

Wil jij net als Dave ook een eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies? Of wil je meer informatie over hypotheken, oversluiten, duokoop of verzekeringen? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in. Wij helpen je graag verder.

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Freek: WelBijWim geeft helder en transparant hypotheekadvies

Freek Poort en zijn vrouw besloten om kleiner te gaan wonen. Voor het kopen van een nieuwe, kleinere woning wilden zij hun hypotheek omzetten. Omdat zij hiervoor zelf niet voldoende kennis hadden, schakelden zij de hulp van hypotheekadviseur WelBijWim in.  

WelBijWim

Veranderingen op de woningmarkt in 2023: waar moet ik als starter op letten?

In 2023 vinden er een aantal veranderingen plaats voor jou als starters op de woningmarkt. Benieuwd welke? Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

WelBijWim

Overwaarde op mijn woning: wat is het en wat kan ik ermee?

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen flink gestegen. Hierdoor hebben veel mensen een overwaarde op hun koopwoning. Wat dat betekent? Wij vertellen je er meer over in dit blog. Lees het hier!

WelBijWim

Verdien net als Ron jouw hypotheekkosten terug bij WelBijWim

Je hypotheekkosten terugverdienen? Het kan WelBijWim! Dat weet Rolf als geen ander. Zijn goede ervaring met WelBijWim leverde hem een cadeaubon ter waarde van €100,- op. Benieuwd hoe? Hij vertelt je er alles over!

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog