Dave: oversluiten hypotheek verliep snel en goed dankzij WelBijWim

Twintig jaar geleden sloten Dave en zijn vrouw hun hypotheek af. Maar in die tijd is er een hoop veranderd. Op advies van tafeltennisvriend én financieel adviseur bij WelBijWim, Erwin Kitselaar, nam Dave daarom contact op met WelBijWim om de hypotheek tegen het licht te houden. Benieuwd hoe de samenwerking rondom het oversluiten van hun hypotheek verliep? In dit interview vertelt Dave er alles over.

Stijgende hypotheekrente

Waarom besloot je na twintig jaar opnieuw naar de hypotheek te kijken? “Ik tafeltennis met Erwin en die praat altijd vol enthousiasme over zijn werk. Toen de hypotheekrente op het punt stond te worden verhoogd, hebben we het gehad over het oversluiten van de hypotheek. Daar kozen veel mensen toen voor. Als ik dat ook wilde doen, was daar nu het moment voor. Zodoende nam ik contact op met WelBijWim”, vertelt Dave.

Overzichtelijk, duidelijk én goede beoordelingen

De reden dat Dave voor WelBijWim koos? Dave vertelt: “Nadat Erwin mij dit adviseerde, nam ik een kijkje op de website. Ik zag gelijk dat die goed in elkaar stak. Overzichtelijk, duidelijke informatie én goede beoordelingen. Dat laatste was de doorslaggevende factor voor mij. En omdat Erwin een vriend van mij is, vertrouwde ik er ook op dat het goed zou gaan.” En dat bleek te kloppen. “Mijn ervaring met WelBijWim is erg goed. Afspraken komen ze keurig na, je mag altijd je vragen stellen en bellen je altijd terug. Ook geven ze een goede terugkoppeling wanneer ze bijvoorbeeld contact met de bank hebben gehad. Dat vond ik erg fijn.”

WelBijWim denkt met je mee

WelBijWim staat voor ‘onafhankelijk, oprecht betrokken en oplossingsgericht’. Of WelBijWim dat ook waarmaakt volgens Dave? “Zeker. Ze denken echt met je mee. Ze zoeken goed uit welke bank past bij jouw mogelijkheden en adviseren niet zomaar een bank omdat zij daar toevallig al jarenlang contact mee hebben.”

“Al met al raad ik WelBijWim zeker aan binnen mijn vrienden- en familiekring. Alles wordt snel én goed geregeld. Binnen twee maanden was onze hypotheek al overgesloten. Dit had eigenlijk nog sneller gekund, maar door de drukte bij ons notariskantoor liep het wat vertraging op. Wij zijn ontzettend tevreden”, vertelt Dave.

Wil jij net als Dave ook een eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies? Of wil je meer informatie over hypotheken, oversluiten, duokoop of verzekeringen? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in. Wij helpen je graag verder.

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Jasper Koelewijn geeft het hypotheekadvies van WelBijWim een 11/10

Waarom Jasper koos voor hypotheekadvies bij WelBijWim? Wim neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en helpt je in elke stap van het proces. In dit interview lees je Jaspers ervaringen.

WelBijWim

Dit mag je in 2024 belastingvrij aan je kind schenken

In 2024 mag je in ieder geval € 6.633 belastingvrij aan je kind schenken. Maar er zijn meer mogelijkheden. Wij zetten de meest voorkomende schenkvrijstellingen van 2024 op een rij.

WelBijWim

Lisa en Carlo: binnen twee maanden na de startersavond kochten wij ons eerste huis

Lisa (26) en Carlo (25) oriënteerden zich op het kopen van hun eerste huis in Bunschoten-Spakenburg, maar voordat ze een hypotheekadviseur benaderden, wilden ze eerst meer begrijpen van het hele proces. Daarom bezochten ze de starters informatieavond. En met succes! Twee maanden later kochten zij namelijk hun eerste huis. In dit interview vertellen ze meer over hoe dat verliep en welke rol WelBijWim hierin heeft gespeeld.  

WelBijWim

Dít zijn de veranderingen op de woningmarkt in 2024

De veranderingen op de woningmarkt in 2024 zijn bekend. Zo wordt de schenkingsvrijstelling van de eigen woning afgeschaft en is het streven om genoeg betaalbare woningen beschikbaar te stellen voor iedereen.

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog