Plannen om je woning te verduurzamen? WelBijWim helpt je graag!

Nu de gas- en energieprijzen de pan uit rijzen, is het verduurzamen van je woning opeens erg aantrekkelijk. Op woensdag 5 oktober (2022) vertellen wij je alles over de mogelijkheden van het verduurzamen van je woning.

Benieuwd naar meer informatie over het verduurzamen van je woning? Dit is hét juiste moment om actie te ondernemen. Aanmelden is geheel gratis en kan via onderstaand formulier, per mail info@welbijwim.nl of bel naar 033-8200522. Tot dan!

  • Broerswetering 10A | Bunschoten-Spakenburg
  • 19.30 uur
  • Vol = vol

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Overwaarde op mijn woning: wat is het en wat kan ik ermee?

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen flink gestegen. Hierdoor hebben veel mensen een overwaarde op hun koopwoning. Wat dat betekent? Wij vertellen je er meer over in dit blog. Lees het hier!

WelBijWim

Verdien net als Ron jouw hypotheekkosten terug bij WelBijWim

Je hypotheekkosten terugverdienen? Het kan WelBijWim! Dat weet Rolf als geen ander. Zijn goede ervaring met WelBijWim leverde hem een cadeaubon ter waarde van €100,- op. Benieuwd hoe? Hij vertelt je er alles over!

WelBijWim

Plannen om je woning te verduurzamen? WelBijWim helpt je graag!

Nu de gas- en energieprijzen de pan uit rijzen, is het verduurzamen van je woning opeens erg aantrekkelijk. Op woensdag 5 oktober (2022) vertellen wij je alles over de mogelijkheden van het verduurzamen van je woning. Meld je hier aan!

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog