WelBijWim verhuist naar hartje centrum Bunschoten-Spakenburg

Bij WelBijWim begrijpen ze dat het kopen van een nieuwe woning een heel belangrijk moment is. Daarom gaan ze tot het uiterste voor je. “We zijn eerlijk over de mogelijkheden, altijd bereikbaar én staan naast je als het even tegenzit. Daar hoort in mijn ogen ook een vestiging bij die zichtbaar is voor onze klanten. Waar je altijd even spontaan naar binnen kunt lopen als je vragen hebt over je hypotheek of financiële situatie”, vertelt Wim Muijs, eigenaar en financieel adviseur WelBijWim, ons. “Ik ben dan ook heel blij om te kunnen vertellen dat het team van WelBijWim per 1 maart verhuist naar een nieuw pand: Boerswetering 10a. Midden in het centrum van Bunschoten-Spakenburg”.

Van industrieterrein naar midden in het centrum: WelBijWim zet met verhuizing in op meer zichtbaarheid

De afgelopen jaren was WelBijWim te vinden op de Haarbrug 18 in Bunschoten-Spakenburg. Maar volgens Wim zaten ze daar toch een beetje verstopt: “Op het industrieterrein ben je nu eenmaal minder zichtbaar en toegankelijk voor de particulier, dan wanneer je een pand in het centrum hebt. Terwijl wij het juist heel belangrijk vinden dat mensen spontaan bij ons naar binnen kunnen lopen om een vraag te stellen over de status van hun hypotheekaanvraag, een verzekering of de hoogte van hun bouwdepot. Dus toen de kans zich voordeed dat er hartje centrum een pand vrijkwam, zijn we daar meteen ingesprongen. En met succes. Vanaf 1 maart zijn wij door de verhuizing naar de Broerswetering naast altijd onafhankelijk, oprecht betrokken en oplossingsgericht dus ook altijd toegankelijk!”

Altijd Welkom bij Wim en zijn team

Naast de centrale ligging, kent het nieuwe pand nog meer voordelen. Wim vertelt hierover het volgende: “We gaan er qua ruimte ook flink op vooruit. Waar we op de Haarbrug maar één spreekkamer hadden voor de financiële adviesgesprekken, krijgen op de Broerswetering twee spreekkamers. Zo kunnen we meer klanten tegelijkertijd van een eerlijk hypotheekadvies voorzien. Maar voordat het zover is, moet er nog wel het een en ander gebeuren hoor. Zo zijn we de afgelopen weken achter de schermen al druk bezig om alles weer op te frissen met een nieuw kleurtje op de muur en komt er een nieuwe vloer in. Ook creëren we boven een presentatieruimte, waar we presentaties kunnen geven aan grotere groepen. Nog een paar dagen en dan kunnen we het eindresultaat aan het grote publiek laten zien.”

Feestelijke opening Boerswetering 10a op zaterdag 5 maart

Bij een verhuizing hoort natuurlijk ook een housewarming. Daarom organiseert WelBijWim op zaterdag 5 maart een openhuis van 10.00 – 14.00 uur. Wim: “Iedereen is van harte welkom om zaterdag 5 maart -onder het genot van een hapje en een drankje- ons nieuwe pand te komen bewonderen. We geven graag een (coronaproof) rondleiding en vertellen je meer over onze dienstverlening. Iedereen is altijd welkom bij het team van WelBijWim.”

Eerlijk hypotheekadvies in Bunschoten-Spakenburg

“Doordat we onafhankelijk zijn garanderen we dat onze klanten de meest voordelige en beste hypotheek krijgen voor hun situatie. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten en geven advies vanuit onze kennis. En omdat ook steeds meer arbeidsmigranten bij ons aankloppen voor financieel advies, is er onlangs ook een collega gestart die deze klanten helpt en adviseert bij de aankoop van een woning. Ze ontzorgt de kopers in het hele proces en ondersteunt ons bij de taalbarrière. Zo zorgen we er samen voor dat al onze klanten -uit Bunschoten-Spakenburg én daarbuiten- straks in hun droomhuis kunnen wonen”, besluit Wim ons gesprek.

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Freek: WelBijWim geeft helder en transparant hypotheekadvies

Freek Poort en zijn vrouw besloten om kleiner te gaan wonen. Voor het kopen van een nieuwe, kleinere woning wilden zij hun hypotheek omzetten. Omdat zij hiervoor zelf niet voldoende kennis hadden, schakelden zij de hulp van hypotheekadviseur WelBijWim in.  

WelBijWim

Veranderingen op de woningmarkt in 2023: waar moet ik als starter op letten?

In 2023 vinden er een aantal veranderingen plaats voor jou als starters op de woningmarkt. Benieuwd welke? Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

WelBijWim

Overwaarde op mijn woning: wat is het en wat kan ik ermee?

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen flink gestegen. Hierdoor hebben veel mensen een overwaarde op hun koopwoning. Wat dat betekent? Wij vertellen je er meer over in dit blog. Lees het hier!

WelBijWim

Verdien net als Ron jouw hypotheekkosten terug bij WelBijWim

Je hypotheekkosten terugverdienen? Het kan WelBijWim! Dat weet Rolf als geen ander. Zijn goede ervaring met WelBijWim leverde hem een cadeaubon ter waarde van €100,- op. Benieuwd hoe? Hij vertelt je er alles over!

Wat anderen zeggen

WelBijWim regelde een hypotheek voor ons als ondernemers, terwijl onze eigen bank zei dat het niet zou lukken. WelBijWim geeft écht advies en gaat dieper in op je vraag. Met zijn inzicht en persoonlijke aandacht krijgt hij dingen voor elkaar. Zo konden wij toch ons droomhuis kopen.

- Angelique Hendriks