WelBijWim: eerlijk hypotheekadvies voor iedereen

Na een intensieve en spannende periode van voorbereiding is het nu officieel zover: de lancering van WelBijWim! Dé plek om door onafhankelijke en betrokken adviseurs jouw hypotheek te laten verzorgen. De naam ‘WelBijWim’ is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de financiële wereld hebben we een duidelijke missie voor ogen: bij ons kan het wél! Niet denken in problemen, maar in oplossingen. Voor iedereen. Eerlijk hypotheekadvies, daar geloven we in.

Eerlijk zijn over mogelijkheden in een spannende tijd

Het kopen van een huis is voor iedereen een belangrijk en spannend moment. Het laatste wat je dan wil, is een adviseur bij wie je je niet begrepen voelt. Wat je wél wil is iemand die in staat is buiten de gebaande paden te denken en er het allerbeste resultaat uithaalt. Dat is precies waar wij iedere dag naar streven. Om jou dit te laten voelen, zijn we altijd bereikbaar, zijn we eerlijk over de mogelijkheden en staan we ook naast je als het even tegenzit. Al onze adviseurs zijn oprecht betrokken en zetten graag dat stapje extra voor je.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wil je zeker weten dat je de beste voorwaarden krijgt voor jouw hypotheek? Voor ons is dat niet meer dan logisch! Als onafhankelijk adviseur kunnen wij die belofte dan ook altijd waarmaken. Vanuit jouw wensen bespreken we de mogelijkheden en maken we de nodige afwegingen. Vervolgens zetten wij onze kennis, ervaring en netwerk in om jouw droom te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat waar een wil is, er ook een weg is. Daarom doen wij alles wat nodig is om het doel te bereiken!

Ben jij op zoek naar eerlijk hypotheekadvies? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of het stellen van een specifieke vraag. Wij laten je graag zien dat we tot het uiterste gaan voor het beste resultaat!

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Freek: WelBijWim geeft helder en transparant hypotheekadvies

Freek Poort en zijn vrouw besloten om kleiner te gaan wonen. Voor het kopen van een nieuwe, kleinere woning wilden zij hun hypotheek omzetten. Omdat zij hiervoor zelf niet voldoende kennis hadden, schakelden zij de hulp van hypotheekadviseur WelBijWim in.  

WelBijWim

Veranderingen op de woningmarkt in 2023: waar moet ik als starter op letten?

In 2023 vinden er een aantal veranderingen plaats voor jou als starters op de woningmarkt. Benieuwd welke? Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

WelBijWim

Overwaarde op mijn woning: wat is het en wat kan ik ermee?

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen flink gestegen. Hierdoor hebben veel mensen een overwaarde op hun koopwoning. Wat dat betekent? Wij vertellen je er meer over in dit blog. Lees het hier!

WelBijWim

Verdien net als Ron jouw hypotheekkosten terug bij WelBijWim

Je hypotheekkosten terugverdienen? Het kan WelBijWim! Dat weet Rolf als geen ander. Zijn goede ervaring met WelBijWim leverde hem een cadeaubon ter waarde van €100,- op. Benieuwd hoe? Hij vertelt je er alles over!

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog