Schrijf je vrijblijvend in voor de informatieavond van WelBijWim

WelBijWim opent het Hypotheekcafé

Voor al je vragen over hypotheken, overwaarde, lenen en meer.

Het Hypotheekcafé is dé plek waar je terecht kunt voor deskundig advies en antwoorden op al jouw vragen over hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Of je nu een starter op de woningmarkt bent of al een tijdje huiseigenaar, wij helpen je graag verder.

Op dinsdag 28 mei van 19:00 tot +/- 21:00 vertellen wij in samenwerking met Snel ERA Makelaars (Kay Koelewijn) en Makelaarshuis de Jong (Rutger de Jong) je alles over de mogelijkheden van jou op de woningmarkt. Ook is André Koelewijn van Veldjesgraaf en Korlaar Notarissen aanwezig De avond vindt plaats in De Krâplap (Kerkstraat 81).

Schrijf je nu in en maak kans op een ambassadeurscheque (t.w.v. €100).

Inschrijven is vrijblijvend, kan je toch niet? Geen probleem!

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Jasper Koelewijn geeft het hypotheekadvies van WelBijWim een 11/10

Waarom Jasper koos voor hypotheekadvies bij WelBijWim? Wim neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en helpt je in elke stap van het proces. In dit interview lees je Jaspers ervaringen.

WelBijWim

Dit mag je in 2024 belastingvrij aan je kind schenken

In 2024 mag je in ieder geval € 6.633 belastingvrij aan je kind schenken. Maar er zijn meer mogelijkheden. Wij zetten de meest voorkomende schenkvrijstellingen van 2024 op een rij.

WelBijWim

Lisa en Carlo: binnen twee maanden na de startersavond kochten wij ons eerste huis

Lisa (26) en Carlo (25) oriënteerden zich op het kopen van hun eerste huis in Bunschoten-Spakenburg, maar voordat ze een hypotheekadviseur benaderden, wilden ze eerst meer begrijpen van het hele proces. Daarom bezochten ze de starters informatieavond. En met succes! Twee maanden later kochten zij namelijk hun eerste huis. In dit interview vertellen ze meer over hoe dat verliep en welke rol WelBijWim hierin heeft gespeeld.  

WelBijWim

Dít zijn de veranderingen op de woningmarkt in 2024

De veranderingen op de woningmarkt in 2024 zijn bekend. Zo wordt de schenkingsvrijstelling van de eigen woning afgeschaft en is het streven om genoeg betaalbare woningen beschikbaar te stellen voor iedereen.

Wat anderen zeggen

WelBijWim regelde een hypotheek voor ons als ondernemers, terwijl onze eigen bank zei dat het niet zou lukken. WelBijWim geeft écht advies en gaat dieper in op je vraag. Met zijn inzicht en persoonlijke aandacht krijgt hij dingen voor elkaar. Zo konden wij toch ons droomhuis kopen.

- Angelique Hendriks