Je hypotheekkosten terugverdienen? Het kan bij WelBijWim

Ben jij tevreden over de samenwerking met WelBijWim en blij met de afhandeling van jouw hypotheek? Misschien is het al een tijd geleden, maar hopelijk was de ervaring goed. Vertel dit dan door aan al jouw vrienden, familieleden en kennissen die -in de toekomst- een hypotheek willen afsluiten. Waarom? Lees snel verder!

Hoe en wat

Vanaf april 2022 word jij namelijk beloond wanneer iemand via jou bij WelBijWim zijn of haar hypotheek afsluit. De beloning? Je ontvangt een cadeaubon ter waarde van €100,- die je kan inleveren bij één van de lokale ondernemers uit Bunschoten-Spakenburg.

Lokale ondernemers Bunschoten-Spakenburg

Welke ondernemers doen er mee?

SJIK Borrels & Bites

Een van de ondernemers is SJIK Borrels & Bites. SJIK bevindt zich op een historisch stukje Spakenburg midden op het Spuiplein. Bij SJIK ben je welkom voor een lekker biertje, heerlijke wijn of een fantastische cocktail. Ongedwongen tafelen én de ideale plek om te ontspannen in stijl.

BOUCLÉ Hommes et Femmes

Ook Bouclé sluit zich bij de campagne van WelBijWim aan. Bouclé is een conceptstore voor beauty en fashion gevestigd in het hart van Spakenburg. Met een groot aanbod van mooie merken, zoals SCOTCH & SODA, Gestuz, Marie Stella Maris en nog veel meer, vind je hier de outfit die anderen niet hebben, maar wel willen.

Etos van Twillert I Spakenburg

Etos van Twillert mag ook zeker niet in de rij ontbreken. Etos van Twillert is een gecertificeerde drogisterij in het centrum van Spakenburg waar service en deskundigheid op hoog niveau staan. Naast het Etos- en lokaalassortiment, beschikt Etos van Twillert óók over een luxe parfumerie-afdeling.

Grand Café 033

Eén van de bekendste horecagelegenheden in Spakenburg sluit zich ook aan. Grand Café 033 ligt midden in het centrum van Spakenburg, gelegen op het Spuiplein. Bij Grand Café 033 ben je niet alleen aan het juiste adres om sfeervol uiteten te gaan, maar ook om te lunchen in stijl. De ideale plek om te genieten van een hapje en een drankje.

Blokker Spakenburg I Koken en Bakken

En dan Blokker Spakenburg. Blokker is de huishoudspecialist van Nederland. Zij hebben alles in huis voor ieder huishouden en werken samen met veel mooie A-merken én natuurlijk het eigen Blokker-merk. Tel daar een uitstekende service én een warm welkom in Spakenburg bij op en je weet zeker dat je slaagt.*

*Let op: de waardebon kan je bij Blokker Spakenburg alleen inleveren voor de koken en bakken afdeling. Mocht je nieuwe pannen, messen of bijvoorbeeld een keukenweegschaal nodig hebben? Bij Blokker Spakenburg ben je aan het juiste adres.

Loods A27

Ook LoodsA27 mag zeker niet ontbreken. LoodsA27 is een echt familiebedrijf waar persoonlijke aandacht en ambacht centraal staan. Bij LoodsA27 kun je terecht voor de gehele inrichting van jouw huis. Van vloeren en woonaccessoires tot meubelen en traprenovaties.

Bling Bling

De laatste in de rij is Bling Bling. Bling Bling is een full-service concept op het gebied van voertuigen wasservice. Maar niet alleen dat. In het restaurant geniet je van een uitgebreide menukaart én je kunt met ieder voertuig -goedkoop- tanken. Want goedkoop tanken moet voor iedereen mogelijk zijn, vinden ze bij Bling Bling.

Ben jij al enthousiast geworden? Vertel dan al jouw vrienden, familieleden en kennissen dat zij hun hypotheek -in de toekomst- moeten afsluiten bij WelBijWim. Benieuwd naar meer informatie? Neem dan hier contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Freek: WelBijWim geeft helder en transparant hypotheekadvies

Freek Poort en zijn vrouw besloten om kleiner te gaan wonen. Voor het kopen van een nieuwe, kleinere woning wilden zij hun hypotheek omzetten. Omdat zij hiervoor zelf niet voldoende kennis hadden, schakelden zij de hulp van hypotheekadviseur WelBijWim in.  

WelBijWim

Veranderingen op de woningmarkt in 2023: waar moet ik als starter op letten?

In 2023 vinden er een aantal veranderingen plaats voor jou als starters op de woningmarkt. Benieuwd welke? Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

WelBijWim

Overwaarde op mijn woning: wat is het en wat kan ik ermee?

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen flink gestegen. Hierdoor hebben veel mensen een overwaarde op hun koopwoning. Wat dat betekent? Wij vertellen je er meer over in dit blog. Lees het hier!

WelBijWim

Verdien net als Ron jouw hypotheekkosten terug bij WelBijWim

Je hypotheekkosten terugverdienen? Het kan WelBijWim! Dat weet Rolf als geen ander. Zijn goede ervaring met WelBijWim leverde hem een cadeaubon ter waarde van €100,- op. Benieuwd hoe? Hij vertelt je er alles over!

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog